VERBÁLNÍ POTENTÁT
VERBÁLNÍ POTENTÁT
Jsem diktátor lyriky
terorista slova
sotva spáchám jeden čin
dám si další znova.
Přehuštěná hlava
v mozku přetlak vnitřní
jako když vychází slunce
jako rosa jitřní.
Svěží vánek nebo stoka
co čtenář to názor
jednou se tu jakž-takž blejsknu
jindy jsem jak nádor.
Doktora Hauze
Co mě čistě odstraní
jednou obdiv až na půdu
jindy jste zas nestraní.
Nestála existence
zkouší kam až může
jednou mantra slítlá z patra
jindy zvadlá růže.
Vysvlík jsem teď svoje ego
jak lego to skládám
ve svých verších sám se sebou
pořád se jen hádám.
ZENITZERO666
můj vebový pseudonym
jak vy všichni tak i já jsem
pouhopouhý anonym...
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 20.5.2011