Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Minulost

Minulost

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Bejvávalo..

Umírej jen tiše - prosím,
rád po ránu trávu kosím
a pohlížím na kraj louky,
tam přebýval kdys starý srub,
u srubu stál statný dub
a na dubu silná smyčka,
pohasla ti tvoje líčka.

Už tu nejsi - nebudeš,
kde teď vlastně zůstaneš?!
Publikoval(a): Averzus, 20.5.2011
Přečteno (229x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Sonja la Rosa, Rezervé

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti