Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozum

Rozum

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Tahle starší báseň se netýká nikoho tady. Ale bohužel se týká většiny z těch ostatních..

Vzpomínky tajou jak stopy ze sněhu
plazí se ušima po těle dolů
každej je vypravěč vlastního příběhu
každej je sám všichni jsme spolu

Dohánět zbytečně co pořád uniká
sledovat netečně kdo dveře zamyká
zoufale na hlavu popel si sypat
a křičet do tmy že zas´ proud vypad´

Do stěny nadávat do dlaní brečet
všemu se poddávat když radost teče

Oběsit šílenství vyhubit strach
a zdravej rozum je souzenej vrah

Třeba ho popraví
však má to tak být?
Poďte ho zachránit
a přestaňte hnít!!!
Publikoval(a): No Shame, 19.5.2011
Přečteno (197x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Andy86, koala-pancake, Rezervé, donne, GAIA77, Sonja la Rosa, Marcone, kamínková, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti