Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VYSLOVIT SE BÁSNÍ

VYSLOVIT SE BÁSNÍ

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (48.)

VYSLOVIT SE BÁSNÍ

Když se jeden tak zasní
nepřipadá mu ani zvláštní
vyslovené nezvyklé přání
té jediné, velmi milé paní
ze všech přítomných dam
Prý ihned pokusit se mám
oslovit ji skutečnou básní
Hned nato opustila sál
Pak šla a šla, stále dál
až došla, neví se kam
Teď nemám ani zdání
jak splnit řečené přání
Mám ještě cosi psát
Nebude-li chtít Múza
bude to stejně hrůza
Může o to někdo stát
Co večer bylo psáno
možná neplatí už ráno
Proto mohu klidně spát
Publikoval(a): Rudilein, 19.5.2011
Přečteno (172x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti