Černé srdce
Černé srdce
Anotace: Láska je k**va..
Já nejsem nocí a nejsem dnem,
nejsem barvou - žiji snem,
žiji kdesi - v rušném klidu,
v klidu - otáčím se zády k lidu.
Chtěl jsem býti světlem v temnu,
chtěl jsem žíti - nepadat ke dnu,
důvod mého žití zmizel,
s chutí jsem k tobě dříve vzhlížel.
Teď však nemám zhola nic,
teď už nechci zářit víc,
pro tebe už nemám slabost,
všechno je jen velká blbost.
Propadám jen černu v sobě,
má nenávist teď patří tobě,
již není třeba hezkých snů,
chci jen konec všech svých trpkých dnů.
Publikoval(a):
Averzus, 18.5.2011