Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje

Naděje

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: slíbil jsem Rezervé, že sem dám něco pozitivnějšího :)

Každá válka válkou o mír je
a každá bezmoc je matkou naděje
každá tvář se jednou usměje
a každá prohra v budoucnu uspěje

Odpusť mi že jsem lhal
že jsem zrod pravdy promeškal
prostě jsem nevěděl kudy dál
neměl jsem cíl co by za to stál

Teď už ho mám
klid můj směr hlídá
Už nejsem kejklíř
co nálady střídá

Podám si ruce s okolním světem
a svoji budoucnost daruju dětem
Publikoval(a): No Shame, 18.5.2011
Přečteno (256x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, koala-pancake, kamínková, bílá čarodějka, Rezervé, Sonja la Rosa, Martin Havlíček, donne, Marcone

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti