Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

REKLAMA

REKLAMA

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (47.)

REKLAMA

Stále to samé
Je to jen zdání
Zdání, že klame

Co klame neklamně
jakoby nesnadně
je nabídka v reklamě

Už název reklama
ze dvou slov sama
Řecké re jako opakování
s předponou u klamání
není už jen prosté zdání
je to opakované klamání

Jistě bychom měli věděti
že každý může být obětí
Pak k ničemu je i hekání
marné každé naše volání
Publikoval(a): Rudilein, 18.5.2011
Přečteno (93x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Rezervé, donne, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti