16 ČÍSEL
16 ČÍSEL
Anotace: Motorka... rychlost... zatáčka... tma...
16 čísel
vytesaných v kameni
v urně tělo, popel, prach
sežehnutý v plameni.
V rohu trčí epitaf
o tom jak měl život rád,
cejtil že mu patří svět
že smrt na něj nemůžu.
Rozpálil tu svoji mrchu
co to mámě udělal,
špatně vybral zatáčku
a tím všechno podělal.
Sotva 16 let
a už 16 čísel,
den, měsíc, rok
hvězdička a křížek.
Opojná rychlost
tý poslední cesty
jel jako blázen
rozpálil to hezky...
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 18.5.2011