Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Malý velký vrah

Malý velký vrah

Malý velký vrah

V oparu bludného dne
toulal jsem se místem kde
svítilo slunce a smrděly cigarety
nemajíc náladu trhat hloupé květy

Byl jsem v té náladě kdy srde se svírá
nekoukaje na cestu šup bum to byla díra
Sedím si v díře a koukám vzhůru
jak chlapec zlobivý zabíjí můru

Můry mi začalo býti líto
strefil jsem kamenem chlapcovo síto

Ten kámen těžký do síta spad
převážen jak na miskách vah
ten malý had taky sem spad
teď pozná ten smrad kdo je tu VRAH
Publikoval(a): Válec, 18.5.2011
Přečteno (456x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy86, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti