Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V nás

V nás

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nejnovější kus - včera v noci jsem zas nemoh nějak zabrat :)

V kapce rosy svítí
tisíc sluncí tisíc hvězd
jak kamínky z prašnejch cest
je přišiju na nebe zlatou nití

Na kraji slzy hoří
tisíce ohňů tisíce požárů
jak voda v přehradě chycená do spárů
na Tvojí tváři vodopád stvořím

Uprostřed moře bije
naše srdce - srdce Země
jak ve snu z hedvábí poprosím jemně
o všechnu lásku co v nás ještě žije
Publikoval(a): No Shame, 17.5.2011
Přečteno (170x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Rezervé, donne, bílá čarodějka, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 09:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti