Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZENITZERO666

ZENITZERO666

ZENITZERO666 Básně » Deprese

Anotace: Není mi třeba psát o žiletce v žíle, život sám je někdy depka, že bych z toho šílel. Ale jinak jsem optimista. Tohle je jen taková chvilková náladovka;)

Existenční krach ze života strach
pocit že se na mě řítí sto tunovej vlak.
Nad propastí stojíš, života se bojíš,
pokoušíš tetu náhodu proti který brojíš.

Bojíš se bojíš že to neustojíš,
blíž a blíž volnýmu pádu stojíš.
Pocity prohry probíhaj tvou hlavou,
není ti dáno býti rybou dravou.

Seš jenom plankton, bezvýznamný živočich,
problémy? Kámo! na ty já jsem vážně typ.
Něco tady smrdí a hovno to není,
marný je čekání že se něco změní.

Mívám tlaky mívám krachy vzestupy i pády,
štěstí to se ke mě točí každou chvíli zády.
Marně čekám na den kdy se něco změní,
zřejmě jsem už dosáhl ten nejzazší zenit.

Produkce zero tři pekelný šestky
promarněné šance z nebe padaj blesky.
Snáší se z hůry jako noční děs,
i bez krve a žiletky je to pěknej běs.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 17.5.2011
Přečteno (178x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti