Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlá

Zlá

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Někdy prostě mozek nespolupracuje se srdcem, tak jak bych si přál :-)

Propadám se propastí
bojim se svý hlavy
dělat ze mě loutku
je to co jí baví

Žije si na krku
ve vlastním světě
nešetří názory
po každý větě

Ústa jsou slova
a slova ústa
nechám si rty
pomalu srůstat

Uzamknu mysl
v průhledný cele
chtěla by skrz oči
tvářit se směle

Tak zavřu víčka
a projdu si tmou
pak s chutí ztratím
tu hlavu zlou
Publikoval(a): No Shame, 16.5.2011
Přečteno (111x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy86, Martin Havlíček, Rezervé, Marcone, donne, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti