Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

[censored]

[censored]

Když se vaše rty hladí,
jazyky rytmicky tančí
a dech intezivně hoří. . .

Vaše chodidla k posteli chodí. . .

Když se vaše těla hladí,
trupy rytmicky tančí
a duše intezivně hoří. . .

Vaše pohlaví se k sobě hodí. . .

[censored]
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 16.5.2011
Přečteno (534x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti