Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JMENINY a A JE TO!

JMENINY a A JE TO!

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (45. 46.)

JMENINY
Kdybych jak chtěl
cítím, že bych měl
cosi ti přece přát
Není kde brát
Nelze už nic
méně ani víc
než maximálně
mít tě stále rád

A JETO
Že zmlkneš, jsem se bál
Teď mlčíš a jsem rád
Snad to tak vydrží i dál
Nenaplněná touha je víc
než pro herce prázdný sál
Teď už nechci nic
Cítím se jak král
Publikoval(a): Rudilein, 16.5.2011
Přečteno (119x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti