Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Aso ci Ace

Aso ci Ace

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Prostě asociace :)

Štětec barva krátký tahy
krásnej obraz smutný vztahy
Slunce kytky malá louka
Mír a láska mrtvýho brouka
Světlo tma a jeden den
Závist smrt a lidskej sen
Voda ryby klidná řeka
Minulost co stále čeká
Ručičky čísla nástěný hodiny
Nevlastní pocity z vlastní rodiny
Nůžky látka hezký stuhy
Rozteklý barvy zlomený duhy
Publikoval(a): No Shame, 15.5.2011
Přečteno (90x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček, Rezervé, donne, Marcone, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti