Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEZVRATNÝ ČIN

NEZVRATNÝ ČIN

ZENITZERO666 Básně » Smutné

Anotace: Čas od času to na tomhle světě někdo zabalí a odporoučí se na věčnost. Bohužel na rozdíl od hry na ně už nápis GAME OVER nikdy nezabliká.

Jeden z davu
jeden odstín šedi,
další co si myslí
že víc než druzí vědí.

Jedna všední tvář
jedna všední práce,
další co pochopil
že život není láce.

Něco se pokazilo
nevíš kudy dál,
život je největší cynik
co se ti kdy smál.

Karma z vesmíru
těžko na tě dýchne,
leda Karma na Ruský plyn
dá ti že pak chcípneš.

Víčka těžce padají
jako kytka vadneš,
do věčné říše tmy
nenávratně spadneš.

Čin co se nedá zvrátit
těžko někdo vezme zpět,
Co tě tak tížilo?
Žes opustil tento svět?
Publikoval(a): ZENITZERO666, 15.5.2011
Přečteno (151x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, donne, No Shame, Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti