Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZDRAVICE

ZDRAVICE

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: k narozeninám údajné perle tohoto portálu: Rudé Sonji

ZDRAVICE

Nejsou to jen pouhá fráze
Na konci životní fáze
rozum tělo v rovnováze
Co vše se k tomu váže
Ne jen sliby od oltáře

Mnohé jiné povinnosti
jak nám zákon káže
aby život šel snáze
Vše zvládnout lze lehce
i když často se nechce
Sláva vaší ctnosti

Už, teprve, 40 let!
Sama až právě teď
jste rozvinutý květ
Jako vody za chvíli
budou zdobit lekníny
Mimořádné kulatiny
Zlaté, ne ze slitiny

Co bylo, pominulo
Ať tak či onak bylo
už nelze vzít zpět
Neznámá budoucnost
zvědavost, ženou vpřed

Váš anděl vás povede
ochrání vše a usměrní
Jen on to nejlíp dovede
ve dne i v době večerní
Publikoval(a): Rudilein, 15.5.2011
Přečteno (216x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti