Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zeptej se sám sebe

Zeptej se sám sebe

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Taková blbinka, která je vlastně zcela pravdivá :-D

Zeptej se sám sebe
kdo Ti nejvíc škodí
kdo láme Tvou duši
a kdo Ti pak kruh hodí

Zkus mi jenom odpovědět
kdo Tě dostal do kolen
kdo Tě svrhnul do temnoty
a kdo ukáže cestu ven

Pak mi pověz kdo Ti ráno
řek´: „Nemám Tě rád!¨
a kdo nejvíc pobaví Tě
když se Ti chce smát

Vlastně můžeš mlčet
já odpověď znám
Vždycky si to TY
I já to takhle mám ;-)
Publikoval(a): No Shame, 14.5.2011
Přečteno (205x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, donne, Rezervé, paranoya, Sonja la Rosa, P.Believer, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 14:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti