Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smetí

Smetí

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jedna depka extra pro Párka :-D Ale samozřejmě i pro ostatní ;)

Na nitkách strachu jak loutka visím
rozpil se úsměv už nejsem jak kdysi
A kabát z obav každej den oblíkám
Ztratil se směr jdu odnikud do nikam

Hudba se ztišila tma střídá světlo
Svíčka už dohasla ráj střídá peklo
Už zazněl výstřel kulka už letí
Už nejsem nic NIC jenom smetí
Publikoval(a): No Shame, 14.5.2011
Přečteno (95x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, donne, Rezervé, Sonja la Rosa, P.Believer, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti