Hajzlák
Hajzlák
Ten výrobek , jako sníh bílý,
při dosrání ti bude milý
a nezatratíš jej, když nebude hej,
když do lesa jdeš, vždy ho měj.
Neplýtvej jím, lesů je tak málo,
bez něj by si děvče tvé ruku zasíralo,
tak kdo mi tento zázrak dal,
to je již jedno, já právě dosral.
Publikoval(a):
Averzus, 12.5.2011