Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
vybíráš si parádní slova, který poskládáš tak, že to zní téměř nadpozemsky a zatím to dává dokonale smysl.
28.9.2011 7:09 | Lugilla
Email:
Heslo: