Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Upír

Upír

P.Believer Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Nejen romantikou živ jest básník :-))

Jen stíny noci kroky mé provází
v krůpějích krve svůj život nacházím.
Oči mé září jak uhlíky žhavé
podobný v mnohém jsem šelmě dravé.

Každý tvor živý strachy hned znejistí,
když vydám se na lov za svou kořistí.
Neomylný instinkt vede mě tam,
kde hojnost čerstvé krve vždy mám.

Jen malé kousnutí, oběť už slábne.
Silnější od věků nad slabším vládne.
Dříve než zazáří paprsky úsvitu,
uléhám v bezpečí do svého úkrytu.
Publikoval(a): P.Believer, 10.5.2011
Přečteno (597x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, Martin Havlíček, bílá čarodějka, Rezervé, Sonja la Rosa, donne

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti