Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život

Život

Slitá mysl - slitý zrak,
kdy poletím do oblak,
kdy už spatřím lásku svou,
kdy už budu září pouhou?

Jak mám tady šťastně žít,
proč já zde už nechci být
a proč zas všechno plyne dál,
na okamžik jsem se tomu smál.
Publikoval(a): Averzus, 10.5.2011
Přečteno (278x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti