Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen chci

Jen chci

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: Existenci týhle záležitosti mi připoměla báseň "Sluníčku" od Bílý čarodějky, tak jsem ji vyhrabal a dal sem :-D

Chci si jen přivonět a nechat kvést
chci si jen přivonět a nechat růst
chci se stát prachem a nechat se smést
chci se stát strachem a pak držet půst

Chci jenom pohladit a nechat spát
chci jenom pohladit čas nechat běžet
chci se stát hrou a nechat se hrát
chci se stát deštěm a v oblacích ležet

Chci jenom zpívat nechci se zlobit
Chci jenom zpívat a nechci řvát
Chci se stát slovem a verše zdobit
Chci se stát člověkem co je tu rád
Publikoval(a): No Shame, 9.5.2011
Přečteno (193x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, donne, Sonja la Rosa, GAIA77, Rezervé

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 05:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti