Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevím kudy kam

Nevím kudy kam

K2GK Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Tato báseň je ze všech nejvšednější :). Zaměřuje se na lásku, a nervózní vyznání kluka v milostném dopise. Vzal jsem si to po svém, ale i tak se Vám to snad zalíbí.

Sedím v lavici
a koukám se z okna
dumám nad tím
kdy tě zas potkám.
Dumám i nad tou krásnou chvílí,
kterou jsme spolu nedávno prožili.
Tak to je a už i dlouhou dobu bylo,
mám prostě myšlenky úplně mimo.
Jsem do tebe blázen,
snad to není chyba,
ale už jsem svázán
a nemohu se hýbat.
Ať je jakýkoliv den
a cokoliv mě bolí
stačí mi tvůj úsměv
a mé rány se opět hojí.
Smějeme se spolu,
dokážem si dlouho psát
a navíc tak k tomu do vyčerpání povídat.
Naposledy co jsme se spolu
zašli projít ven
už se blížila ta chvíle
kdy se mi mohl splnit sen.
Zastavili jsme se
a tehdy jsem chtěl říct
jak mi na tobě záleží,
ale nezvládl jsem nic.
Asi se přespříliš
bojím slova ne
nechtěl bych tě ztratit
či být bez tebe.
Je mi s tebou úžasně
jsem s tebou hodně rád,
prostě bych psal strašně dlouho
co dokáži na tobě milovat.
Posílám ti proto,
tuto krátkou zprávu,
jestli mluvím do větru,
či hezky po právu.
Jestli tvé city,
zaměřily stejný cíl,
či jestli tomu tak není
a já jsem opět na špacír.
Jenom tě prosím,
neboj se mi říci ne,
ať co se stane co se stane
bolest časem pomine.
Čekám na tvou odpoveď,
ty úžasná krásko,
víš kde mě najdeš,
pak už snad budeme mít jasno.
Publikoval(a): K2GK, 9.5.2011
Přečteno (578x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti