Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To není přes výkend. Složil jsem to už někdy vloni a občas mi ji i hrajou po hospodách :D
9.5.2011 14:31 | ZENITZERO666
tady někdo o víkendu poslouchal muziku... ;o) poznávám Landův rytmus a někdy i víc... :o) Je to dobrý... má to děj, dobrou myšlenku - jen doufám, že se nestane skutečností!! ;o)
9.5.2011 8:13 | bílá čarodějka