Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozbil jsem hodiny

Rozbil jsem hodiny

No Shame Básně » o Životě

Anotace: Trocha tý depky :)

Rozbil jsem hodiny čas teče po stěně
rozbil jsem žárovku a světlo se dusí
kočka mi utekla teď si jdu pro štěně
dřív jsem jen chtěl a teď už musím

Zbořil jsem krb a mrazem se třesu
zbořil jsem dům mám střechu pod hlavou
život mi naložil víc než snesu
už prostě nechci být dál kladnou postavou

Přestal jsem snít teď sní lidi kolem
přestal jsem vnímat a zůstal jsem sám
při ruským ruletě za kulatym stolem
dneska svůj život do banku dám
Publikoval(a): No Shame, 8.5.2011
Přečteno (132x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, ZENITZERO666, koala-pancake, donne, Rezervé, Marcone, Martin Havlíček, Sonja la Rosa
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti