VAROVÁNÍ a VÍC ŠTĚSTÍ
VAROVÁNÍ a VÍC ŠTĚSTÍ
VAROVÁNÍ
I v naší zemi je stále hitem
postavy tvarovat blahobytem
Ti, co na konfekční míry nedbají
profil i jako půl sudu teď mají
*VÍC ŠTĚSTÍ než rozumu
doma krásnou ženu
někdy také, asi venku
ještě mladší milenku
A navíc k tomu
sex po telefonu
Publikoval(a):
Rudilein, 8.5.2011