Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Co takhle trošku víc optimismu? :-D
8.5.2011 21:20 | No Shame
Vůbec to nezní blbě. To je prostě realita. Ideály jsou pěkná věc ale realita jich na konec většinu rozdrtí na prach.
8.5.2011 12:46 | ZENITZERO666
Asi to zní blbě, ale zachránit celej svět, to prostě nejde... dost těžký je už jenom zachránit sám sebe...
8.5.2011 10:01 | Rezervé