Slza
Slza
Anotace: Běžná věc nacházející se v životě.
Co to vůbec slza je?
Věrná přítelkyně.
Pokaždé, když smutná a citově bezmocná jsi,
je kdykoli v tebe,
podladí tě po tváři.
Taková je.
Pokaždé, když bláznivá a citově šťastná jsi,
je kdykoli v tebe,
políbí tě po tváři.
Taková je.
Ať už slza hořká, sladká, slaná nebo bez chuti,
pomůže ti kdykoli ráda,
k vděčnosti tě donutí.
Taková je.
Ať už slza kyselá, pálivá, chladná nebo s neznámou chutí,
pomůže ti kdykoli ráda,
k nevzdatnosti tě donutí.
Taková je.
A mějte od této chvíle rádi slzy,
protože se s nima setkáte zas brzy!
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 6.5.2011