Ty
Ty
Anotace: Ty, která si mi ukázala světlo v temnotě černé, ty, a tvé pohledy bez lží a přetvářky věrné.
Jsi to ty, kterou jsem hledal už roky,
jsi to ty, už slyším, tvé pomalé kroky.
Ty jsi ta, kterou chci mít po boku svém,
ty jsi ta, která je mým splněným snem.
Já jsem teď ten, co je šťastný,
já jsem teď ten, co má život krásný.
Publikoval(a):
blackhenry, 5.5.2011