Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Každý z Vás najde ten nej název ;)

Každý z Vás najde ten nej název ;)

K2GK Básně » o Životě

Anotace: Mé básně jsou povětšinou zaměřovány na zvyšování sebevědomí. Dělám to trochu neortodoxním způsobem, ale budiž! ;) ((omluva za pravopisné chyby)

Upřímně si někdy od srdce povím
co tu na tom světě vlastně robím.
Mám nějaký úkol,
či mám stvořit dílo
aby se lidstvu zase lépe žilo?
Nebo mám žít v davu
na celém širém světě
stresující a plný strachu
netoužící po odvetě?
Existuje osud
co ovlivňuje život?
Co určí, že mám chuť
na právý český pivo?
Otázek mnoho,
ale odpoveď žádná,
přesto i tak nejsem oběť bezradná.
Mám totiž víru
věřím sám v sebe
a to mě dostane dál než do nebe.
Najdou se chvíle,
kdy přemůže tě strach,
kdy rozklepou se kolena
a ty by ses nejraději zdách.
V této chvíli zatni zuby,
přikaž tělu stát,
po tomto bodu hlava zapne
a ty zvládneš vytrvat!
Chce se to rvát,
osud se řízení nevzdá jen tak!
Pojďme se dostat
z té nízké spodiny,
změnte sebevědomím své krevní skupiny!
Nic proti lidem
z tzv. spodiny
ale vždy tu byli a budou
ti co jsou nad nimi!
Chtěl jsem ti naznačit,
že ty řídíš osud,
že můžeš změnit místo
kde jsi byl doposud.
Je to jen na tobě a vždycky bylo,
rozhodni se sám co chceš stvořit za dílo.
Nabádám tě znovu
neboj se a pojď se bít!
a se svou úrovní zase o něco pokročit.
Publikoval(a): K2GK, 5.5.2011
Přečteno (82x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Rudilein

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti