VYZNÁNÍ?
VYZNÁNÍ?
*VYZNÁNÍ?
Milá svůdná paní
Často o vás sním
a volám ze spaní
Nemáte ani zdání
o čem všem vím
co chci a nesmím
Přesto mám dojem
že jen s vámi
můj život je spojen
Bez vás živořím
jiné se nedvořím
strádám neukojen
Publikoval(a):
Rudilein, 5.5.2011