Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kdo a kde jsem?

kdo a kde jsem?

možná jsem jen unavenej,
možná už je toho moc,
cítím se jak troska,
ale nechci volat o pomoc...
je půl čtvrtý ráno,
ale nechce se mi spát,
raděj dám si další pivo,
už se nikdy nechci ptát
jestli to má smysl,
nebo to je pro zábavu,
jestli jsem jen jeden
nebo jsem jen jeden z davu.
Publikoval(a): paranoya, 5.5.2011
Přečteno (601x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Rezervé, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti