Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

proč?

proč?

paranoya Básně » o Životě

Anotace: život je děvka...

ach Jindřichu, Jindřichu, pročpak to děláš?
Ničíš se chlastem,
co od něj čekáš?
Nic než zapomnění,
měl by ses srovnat,
nic na tom není.

Život je děvka,
to víme všichni,
i přikrývka hebká
mě teďka trýzní.
Nemůžu spát
nemůžu myslet,
na všechno srát
a mít kde bydlet,
jsem jenom hovado, zmrdeček a sketa
ale dosáhnouti štěstí
je má jediná meta...
Publikoval(a): paranoya, 5.5.2011
Přečteno (132x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti