Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TAKOVÍ NORMÁLNÍ RABIÁTI

TAKOVÍ NORMÁLNÍ RABIÁTI

ZENITZERO666 Básně » Balady, romance

Anotace: Dva kámoši, jedna banka a nulová šance na přežití.

Potesklou krajinou
jde tulák bez poslání,
holku má jedinou...
...noc v níž obživu si shání.

Vykradač drahých aut
a vylupovač bytů,
na konec skončí
s kulkou na chodníku.

Hej kámo!
Co se s tebou stalo!!
Vždyť sociální bahno
ti duši z těla vzalo!

A duše tvoje bledá
dál do pekel se noří,
Co říci!!!

Za řevu čertíků,
ve světě kde se vaří
dušičky hříšníků
a kde se zlu daří,
topíš se v kotlíku
vařící vody,
už tady zůstaneš
buď sbohem Woody!

Peněz sis nabral dost
však v těle cosi chybí.
Tvá duše v pekle je -
- to tělo žerou ryby.

Největší rána
ta banka na náměstí,
kámoš tě zradil
a osud srazil pěstí.

Neměl sis začínat
hošíku s křivákama,
co chtějí 2X brát
nežli jednou dávat.

Žít život poctivej
snad bylo by snažší,
teď skončil jsi v pekle
a svědomí tlačí.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 5.5.2011
Přečteno (114x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, donne, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti