Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Déšť života

Déšť života

Poslouchej žalné kapky deště,
poslouchej sténající vánek,
tato symfonie nezpříjemňuje spánek,
nad životem se zamyslíš ještě.

V posteli ležíš sám, všichni jsme sami,
o okna klepají miliony kapiček,
tolik jako na světě slziček,
navěky nám zůstanou nezahojené šrámy.

Pozoruj mraky smutně-tvářící,
pozoruj slunce pomalu-vycházející,
též i tvé přátelé tě-milující,
'Vážím si jich natolik' musíš sobě sám říci.

Protože jen jednou žiješ...
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 4.5.2011
Přečteno (716x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, lénuška, No Shame, Marcone, donne, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti