Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže má trny

Růže má trny

Mouvisek Básně » o Životě

Anotace: Někdy i křehká krása se brání

Růže se rozvíjí,
o smrt nestojí,
růže chce těšit červenou krásou...
Růže červená...
nejkrásnější z květů...
růže vášnivá,
její krásu popsat nedovedu.
Růže má trny!
Trny, co se brání!
Brání utržení...
Růže ve váze,
brzy zahyne!
Netrhej jí vždyť má trny!
Publikoval(a): Mouvisek, 4.5.2011
Přečteno (146x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rudilein, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti