Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

EVIDENCE a NEJSNAŽŠÍ,

EVIDENCE a NEJSNAŽŠÍ,

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (34.,35.) Pro radost svou i případných čtenářů.

EVIDENCE
Nic pro milence
Tak už to bývá
někdy cosi chybí
jinde zas přebývá
Není žádné kdyby
Jsou-li velké chyby
těžko se i usíná

NEJSNAŽŠÍ
je čtyřverší
Vše ostatní
je vedlejší
Víceverší
náš chléb
vezdejší
je pracnější
zato milejší
Publikoval(a): Rudilein, 4.5.2011
Přečteno (92x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame, Marcone, GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti