Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koukám na nebe..

Koukám na nebe..

Koukám na nebe a možná ještě dál.
Na krásné okamžiky vzpomínám.
Říkám si, že je to k vzteku a chvílemi je mi i do breku.
Další den bez Tebe skončil, další den si beze mne prožil.
Stále si říkám, že osud to tak chtěl a
náhle mám pocit, že dál na mě zapomněl.
Chtěla bych se zvednout a jít kupředu,
ale stále se nemohu hnout a otáčím se dozadu.
Náhle si řeknu snad po tisící dost,
vždyť na tomhle světě jsem jen pouhý host.
Život je krátký a já musím se rvát,
o štěstí, o lásku, o člověka,
neb jednou mi ten život dá, co mi dát má.
Publikoval(a): Verusaak, 3.5.2011
Přečteno (133x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti