Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamarádovi

Kamarádovi

girlforyou Básně » Smutné

Anotace: kamarádovi,kterému jsem bohužel nemohla pomoci.....

Byl jsi skvělý,
Vtipný a úžasný,
Dotýkali jsme se těly,
Bylo to jen dočasný…..

Potom rozdělila nás velká věc,
Pro tebe byl důležitější fet,
Když jsme opouštěli ves,
Naposled jsi mě políbil na ret.

Kdybych věděla,
Že vidím tě posledně,
Rozhodně bych tě nepouštěla,
Lhal jsi dovedně…..

Teď už čas nedokážu vzít zpátky,
Ty máš jiné přátele,
Ano už si nehrajete na feťáky,
Neměla jsem se moc vesele.

Nevěděla jsem o tobě,
Bála jsem se že se ti něco stane,
Neměla jsem se poddat zlobě,
Neměla jsem čekat až v tobě ten oheň vzplane.

Těžká závislost…tím to začalo,
Ubližoval jsi sobě i mě,
A jen to vzrůstalo,
Začal jsi být na dně.

Fet byl tvoje první místo,
Pak já a tvý kámoši,
Tohle už začínalo být najisto,
Nechtěl jsi pomoc naši!

Tahala jsem tě z toho všeho,
Přesto to vůbec nepomohlo,
Viděla jsem tě závislého,
Hůř to skončit nemohlo!

Byl jsi můj kamarád,
I po tom všem-stýská se mi,
Byl jsi král maškárád
A i potom všem….CHCI TĚ ZPÁTKY!
Publikoval(a): girlforyou, 3.5.2011
Přečteno (201x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti