Středoškolský pátek
Středoškolský pátek
Anotace: Přítel alkohol ... ( letňák - letní kino )
Páteční večer, kalby čas,
večerní město čeká nás.
Vodka, redbull, letňák zas,
ráno budu ve sračkách po pás.
Nad ránem domů vracím se,
v pondělí ráno budou zase,
kecy, jaký jsem prase !
Publikoval(a):
Tajp-ár, 2.5.2011