Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nespavost

Nespavost

No Shame Básně » ?nezařazené?

Anotace: O bezesnejch nocích tu asi nemusim nikomu vyprávět:) Tohle je pokus nahlídnout na ně i trochu jinak

Noc byla temná jak svědomí kata
noc byla temná jako vrahův cíl
Na konci cesty je postava svatá
na konci cesty uzříš svět víl

Noc byla temná jak cháronův plášť
noc byla temná jako lháře slova
Na konci cesty Ti odpouští zášť
na konci cesty můžeš začít znova

Noc byla temná jak poslední přání
noc byla temná jako zlej sen
Na konci cesty viní se sklání
na konci cesty začíná den
Publikoval(a): No Shame, 2.5.2011
Přečteno (230x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, bílá čarodějka, Rezervé, GAIA77, Martin Havlíček, Marcone, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 06:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti