Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Make up

Make up

Mouvisek Básně » o Životě

Anotace: upřímnost. jaká je za ni cena?

dešť mě jemně hladí po těle,
tak jemné jsou jeho krůpěje.
Jemné a vlahé...
rozpustil moje ličení.
A já teď přirozená pěvně stojím na zemi!
A jsem zas svá.
Jaká to bude dešti cena?!
Publikoval(a): Mouvisek, 2.5.2011
Přečteno (73x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti