NESEŠLI SE a ZELENÁ VLNA
NESEŠLI SE a ZELENÁ VLNA
Anotace: Verš (30,31.) Pro radost svou i případných čtenářů.
NESEŠLI SE
Kdybys tu byla
mohlo to být milé
Teď už jen zbyla
nevyužitá chvíle
Nedosáhlo se
kýženého cíle
Jen představa
radost nedává
ZELENÁ VLNA
Jen sám
až tam
jet mám
Ale …
Kudy kam
Neznám směr
Cesty plné děr
Vím kam
nevím kudy
Publikoval(a):
Rudilein, 2.5.2011