Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEJSI SÁM

NEJSI SÁM

Lavander Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Nikdo není ostrov.Nikdo z nás nemůže být zcela sám a opuštěný.

,,...jsem ostrov ukrytý kdesi v moři

chceš poznání života

TAM

co emoce se žhavě tvoří

jsem ostrov ztracený kdesi v moři

a TY lodˇ plující v tomto moři

jsem TI na dosah

chvílemi máš cizí strach...,,
Publikoval(a): Lavander, 30.4.2011
Přečteno (617x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Rezervé, Marcone

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 10:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti