1. hodina v pondělí ráno
1. hodina v pondělí ráno
Anotace: Punkový víkend ....
Pondělí ráno, chemie,
každej správnej tremp se po víkendu nemyje,
každou sobotu se opije,
na chemii v pondělí ráno se poblije,
když se ho úča zeptá "no co to je ?",
vy ji odpovíte "no coby, bliju z tý chemie !",
a stejně si furt říkám k čemu mi to je ...
Publikoval(a):
Tajp-ár, 30.4.2011