Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rekviem

Rekviem

No Shame Básně » ostatní ...

Anotace: Zádušní jungovská meditace

Opona padá orchestr doznívá
smyčec se na strunách pomalu zastavil
do šera sametu dítě se usmívá
a v nový vzpomínce vrah chybu napravil

Obzor se chvěje něco se chystá
a měsíc na stráži přimhouřil oči
pak líně zastavil a nehnul se z místa
a jenom předstíral že se točí

Nikdo mě nehlídá nikdo mě nestřeží
na kříži zůstaly jen stopy od krve
měsíc dál předstírá čas pořád neběží
co bylo naposled bylo i poprvé

A tak orchestr doznívá a opona padá
dál sypeme hlínu na vlastní svět
sypem si hlínu na vlastní záda
a v žádný vzpomínce to nevezmem zpět.

21.3. 2011
Publikoval(a): No Shame, 30.4.2011
Přečteno (208x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, koala-pancake, bílá čarodějka, Martin Havlíček, Rezervé, Marcone, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 07:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti