Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem proud

Jsem proud

No Shame Básně » ostatní ...

Anotace: Všechno je součástí všeho, co víc k tomu dodat. Snad jen to, že k cíli vedou i jiný cesty než ty, který se obecně považujou za správný :-)

Jsem proud žíla řeky
jsem peruť uprostřed křídla
jsem světlo překonám věky
jsem zlomek života v lehkosti šídla

Jsem zlatej odstín na těle vážky
jsem zrnko písku na dně jezera
jsem smůla lepím se na podrážky
jsem tklivej akord v písni večera

Držím Tě za ruku cítím Tvou dlaň
vůně Tvý kůže mámí mi mysl
jsem první princ co nezabil saň
aby pak všechno dávalo smysl.

21.3. 2011
Publikoval(a): No Shame, 30.4.2011
Přečteno (309x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Num..., ZENITZERO666, koala-pancake, Martin Havlíček, GAIA77, Rezervé, Marcone, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 27.7.2024 16:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti