Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NA ÚČET SVÝ BUDOUCNOSTI

NA ÚČET SVÝ BUDOUCNOSTI

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Tak si žil jak si žil... volnej jako pták... dohnala ho realita... přišel tvrdej pád...

Život je svině
jeden by brečel,
kolikrát před tím
hajzlem jsem klečel.

Modlil se v kostele
sepnutý dlaně,
teďka se chápu
studený zbraně.

Vytahuju brokovnisi
a chci cizí prachy,
fízlů všude mraky
poseru se strachy.

Bezpečnostní systémy
nedobytná sídla,
všude peněz jako želez
každej si je hlídá.

Pochybná hodnota
jenom kousek papíru,
pasovaná pomalu
na pointu vesmíru.

Nemáš práci
nemáš prachy,
jak zaplatit bydlení,
ulice špinavá v somráka tě přemění.

Na úkor svý budocnocti
v klidu jsi si žil,
teď by jsi vzal za vděk
kdyby jsi už chcíp.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 30.4.2011
Přečteno (97x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Sonja la Rosa, No Shame, Marcone, Tajp-ár, Rudilein

Spodek

Stránka generována 14.5.2024 17:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti